Indien u een vraag of opmerking heeft, kunt u het best een bericht sturen naar één van de leden van de redactie.

13 Comments

 1. Wil luitze

  Zeer geinteresseerd in nadere kijk op politieke omderwerpen

 2. Tess Doucet

  Beste,

  Als ik een comment post, krijg ik een 500 server fout en zie ik mijn comment niet terug op de site. Daardoor had ik laatst twee comments geplaatst, ziet er beetje gek uit.

  Ik heb Ubuntu op mijn PC, geen idee of dit probleem vaker optreedt, maar ter info.

  mvg TD

  • Tom van der Meer
   Tom van der Meer

   Sorry hiervoor. We hebben al enige tijd serieuze server-problemen. We doen binnenkort een poging om dit probleem te verhelpen.

 3. Mascha van Dort

  Hallo, ik zie dat de initiatiefnemers van de site een zeer diverse groep van mannen zijn. Wat vinden jullie ervan om ook aantal vrouwelijke auteurs toe te voegen? Met vriendelijke groet, Mascha van Dort

  • admin_stukroodvlees

   We doen ons best.

 4. Jeroen Teeuwisse

  Vandaag om 13.34u commentaar geplaatst bij stuk van Matthijs Rooduijn, ‘In de VS is het radicaal-rechtse populisme…’. Dat commentaar leek verdwenen, toen ik om 15.08u het opnieuw probeerde, stond het eerste bericht er wel, met meteen daarna mijn tweede poging.
  Na verversen is alles weer verdwenen. Zijn er nog steeds serverproblemen?

  • Kristof Jacobs
   Kristof Jacobs

   Beste Jeroen, elk commentaar moet expliciet goedgekeurd worden. Dat om trolling en spam te vermijden. Wij zijn vrijwilligers en doen dat dus wanneer we op de website komen. Ik heb net je eerste commentaar goedgekeurd. Groet, Kristof

   • Jeroen Teeuwisse

    Goed om te weten, Kristof. Ik zie nu inderdaad mijn commentaar bij het artikel. Bedankt en succes met de site, blij dat-ie er is.

 5. John Daniëls

  Ik vind SRV een prima initiatief. Het stond vermeld in het interview met Tom van der Meer in NRC-Handelsblad van vrijdag 13 januari. Ik wil dus graag op de hoogte worden gehouden van verdere ontwikkelingen in de politiek.

 6. rob

  Mijn vrouw, abonnee op de Corespondent, wees me op deze interessante site. Blij hem te hebben leren kennen. Ik zelf volg de laatste tijd af en toe http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl/.
  Oorspronkelijk begonnen als een soort studentengrap met allerlei ongein en grollen, de laatste tijd serieus te nemen naar mijn mening.
  Enniewee, keep up the good work SRV!

 7. Radboud Hack

  Een vraagje:

  Democratie is geen gedefinieerd begrip. Iedereen mag er onder verstaan wat hij of zij wil en doet dat ook. Meestal zonder er bij te vertellen wat hij of zij eronder verstaat. Daarmee valt m.i. de bodem uit elke zinnige discussie over democratie.

  Daarom:
  Wat verstaan jullie onder democratie?
  Wat is de relevantie van jullie opvatting? Voor wie geldt die relevantie?
  Aan welke criteria meten jullie af in hoeverre een samenleving een democratie is?
  In hoeverre is NL volgens jullie criteria een democratie?

 8. L. Mooijman

  Na upgrade Mac functioneert RSS niet naar mijn genoegen (niet meer bij mail maar bij Safari) ik hoop dat ik hier een nieuwsbrief kan aanvragen.

  Complimenten met deze site, ik lees deze met veel genoegen.

  Ruud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

Peilingen
Populisme