StukRoodVlees Gemist: September 2014

No Comment

Op veler verzoek terug van weggeweest: StukRoodVlees Gemist. Wat zijn de meest gelezen stukken sinds uw blog ontwaakte uit de zomerslaap?

 1. Onderzoek naar jihadisten gevaarlijk noemen is wereldvreemd en onwetenschappelijk
  Tom van der Meer bestrijdt de opvatting van Trouw-columniste Elma Drayer dat onderzoek naar jihadisten (‘Het Kwaad’) gevaarlijk is.
 2. Studenten de spits uit, of de universiteit wordt gekort!? Zes vragen aan Minister Bussemaker
  Het bleek toch geen proefballonnetje. De Minister van Onderwijs wil studenten werkelijk uit de spits krijgen. Maar hoe moet dat dan in de praktijk, vraagt Tom van der Meer zich af.
 3. Fuseren met de PvdA? GroenLinks zou wel gek zijn
  Innige samenwerking tussen de PvdA en GroenLinks is nu al onmogelijk. Een eventuele fusie zou zelfs meer problemen creëren dan het oplost.
 4. De vijver op links: ideologische overeenkomsten en verschillen tussen kiezers van PvdA, GroenLinks en SP
  Matthijs Rooduijn bekijkt de waarschijnlijkheid van een linkse fusie vanuit oogpunt van de kiezers. Een fusiepartij zou electoraal op de PvdA lijken. Maar of de SP- en GroenLinks-kiezers daar blij mee zullen zijn…?
 5. Schotse onafhankelijkheid: peilers krijgen allemaal gelijk of gaan allemaal de boot in…
  Was u het al vergeten, dat Schotse referendum in september? Uiteindelijk bleek toch een comfortabele meerderheid van de kiezers tegen onafhankelijkheid te stemmen. Peilers hadden de uitkomst goed. Een blog van Armèn Hakhverdian.
 6. Wanneer wordt Roemer gewipt?
  Roemer maakte een slippertje tijdens de Algemene Beschouwingen. Gijs Schumacher bespreekt onderzoek dat toont dat de lange schaduw van succesvolle voorgangers ondermijnend werkt.
In : Overig

About the author

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)